Whiskybloggarbesök

Idag lördagen den 21 april hade vi besök av tre av Sveriges whiskybloggare, Johan Baeckström och Tommy Deile från whiskyblogg.se samt Fredrik Strömberg från Veckans Fredagswhisky (på Facebook). Med start kl 08.00 och slut bortåt kl 18 deltog de i en dags whiskyskola och är nu vederbörligen diplomerade såsom assisterande pannskötare. Besök gärna deras respektive sidor och följ med på vad de skriver om whisky!

Det är alltid trevligt att ha intresserade besökare och ha möjlighet att utbyta lite kunskaper och åsikter. Whiskyskolan som vi erbjuder är ett utmärkt sätt att verkligen få kavla upp ärmarna och lära sig rent fysiskt hur man gör whisky, utan omsvep eller tekniska hjälpmedel. Utan extra kostnad får man också med sig en tydlig maltdoft hem…

Särskilt gillande vann ett litet smakprov från ett 30-liters Sherryfat av fransk ek, fyllt i december 2010 och nu en riktig liten Sherrykaramell med rejält tryck i. (Vi har några fat av detta slag, som nu har legat med Sherry i sig i nära halvåret, så skynda/fynda…)

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *