Kiwis flying by

Vi fick ett spontanbesök strax efter lunchtid. Mitt i diverse putsarbeten, så inte alldeles praktiskt, förvisso. Men, vilken människa kan bara inte ta sig tid när gästerna är tre whiskyentusiaster från Nya Zeeland (a.k.a. ”Kiwis”) samt en av dessas likaledes whiskyentusiastiska bättre (svenska) hälft? En av nyzeeländarna jobbar också för Morrison Bowmore. Det blev en riktigt trevlig stund, med prat om lite tillverkning och framför allt om olika fattyper och lagring. Vår nu snart ettåriga råsprit lagrad på svensk ek fick redan på doften en mycket andäktig effekt – här var det stor respekt för det outforskade och goda.

Det är alltid särskilt trevligt med oväntade positiva överraskningar. Annars jobbar vi ju mest med att dag efter dag leverera förväntade positiva saker, som 120 liter råsprit till exempel…

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *