Informationsinhämtning

Informationsinhämtning. Eller, som det väl också kan kallas, industrispionage. Fast det är klart, med öppna kort och sedvanligt stor skotsk gästfrihet, så låter det allt lite för rått med det senare uttrycket. Nå, hur som helst, under föregående vecka har vi varit runt och besökt olika destillerier, buteljeringsfirmor och andra tillverkare, för att diskutera både produktion och buteljering av whisky. Det finns mycket information att hämta och man kan redan vid en jämförelse mellan ett par olika aktörer se att metoder och utrustning kan skilja sig åt en hel del – det finns många sätt att få vår härliga malt inom glas och kork! Det väsentliga är i detta avseende dock att man finner en enkel, säker och praktisk process för buteljeringen och att flödet från fat till förpackad flaska blir så smidigt som möjligt, med begränsad mängd fysisk hantering. Om ett år skall buteljeringsanläggningen vara klar, så ännu finns det gott om tid…

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *