Whiskymässa i Göteborg, april 2013

…eller rättare sagt, ”En Öl- och Whiskymässa”, som den heter. Den går av stapeln den 12/13 april 2013, på Svenska Mässan i Göteborg. Självfallet skall vi vara med där, fattas bara annat – och det är obegripligt att ”mässtadens” tjänstemäns attityd mot detta har varit negativ under så lång tid. Nåväl, nu är den hursomhelst på gång och det är den dessutom i mest professionellt tänkbara miljö – Svenska Mässan är synnerligen välrenommerade på det här med mässor, om man uttrycker sig återhållsamt. Det kommer att bli bra.

Vi var först med att anmäla oss som deltagande. Du kommer att se oss först av alla, just vid ingången, när du själv besöker mässan. För givetvis skall du göra det! Ett tips kan vara att hänga på låset till biljetterna, för det lär finnas stor risk att de går åt ganska snabbt. (Gå in på www.maltidomarknad.se för mer info.)

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *