Nytt lagerhus

Som har antytts såväl här i bloggen som på vår Facebook-sida så har vi under året uppfört nya byggnader för att tillåta en utökning av verksamheten. Det har bl.a. varit helt nödvändigt att tillföra ytterligare yta (och volym) för att lagerhålla våra fat. Efter totalt tre dagars bokstavligt talat tungt arbete har nu våra fat flyttats de åtta metrarna från det gamla lagerrummet – som var i praktisk mening helt fullt – till det nya. Viss omsortering har också skett, så att faten hamnat bättre i sina ”stackar”, där de nu ligger tre på höjden och i snörräta rader. Dessutom har vi kvar yta som lär räcka några år till.

LIksom i det gamla lagerrummet så är det nya lagerhuset ovan mark, med fri tillgång till den regelmässigt fuktiga kustluften och med temperatur så som omgivningen gör den. Vi tror på att lagringen skall ske så nära naturen som möjligt och i samspel med den, böljande med årstidernas skiftningar.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *