Fat – 40 årspresenten för 2013

Som en liten spaning kan meddelas att ett eget fat Smögen Whisky verkar vara 40-årspresenten framför andra, för 2013. Sedan nyår har vi haft två beställningar och ett par förfrågningar som alla avsett just precis detta: ett fat med vår råsprit, som får mogna till whisky under 3 till 4 års tid och skall mottas av en 40-åring. Tidigare har vi haft motsvarande för 50-årspresenter, men det är ju trevligt att även 40-åringar får vara med, eller hur?

Våra fat finns i olika typer och storlekarna 28/30 eller 50/55 liter. Ny ek, Sherryförlagrad eller Bourbonfat. Alla ger de olika påverkan på whiskyn, vilket gör att man i ganska stor utsträckning kan specialdesigna just det man själv vill ha. På vår beställningssedel framgår de olika alternativen och mer information.

Hör gärna av dig, om du råkar ha en jubilar i din närmaste krets – vi kan säkert hitta något som passar!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *