Besök med klös

Idag har vi haft besök av Svenska Jaguarklubben, med inalles uppemot 150 ekipage, från XK120 fram till XKR8 och allt däremellan, inklusive något tiotal läckra E-type, denna oerhört vackra bil. Vi var ett stopp på klubbens bana runtom i Bohuslän denna helg.

Dagen har alltså ägnats åt ett stort antal visningar av kortmodell, så att alla skulle hinna med att få en liten insikt i vår produktion och varför det blir (så bra) som det blir. Mycket jobb, men kul med så många som var så intresserade!

Dagen avslutades sedan med två välbesökta ordinarie visningar, varav den sista på engelska, för en blandat internationell besökarskara.

Välkomna åter, till alla Jaguarägare, likväl som alla andra!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *