Vattenskador

Stormen ”Simone” gick inte helt smärtfritt förbi. Eller, snarare, den visade på svagheter i grannskapet. En kulvert under den lokala gamla körbanan som går förbi bränneriet hade satt igen nästan helt. I kombination med Simones extremt rikhaltiga regnande under en kort period och därtill Räddningstjänstens länspumpande av ett hus högre upp, så bildades en smärre sjö under några timmar, natten till tisdag denna vecka. Ett grannhus blev illa vattenskadat och vattnet rann inte undan i diken och kulvertledningar från bränneriet. Vissa skärningar ner i gruset syns tydligt – men vi slapp egentliga skador, tack vare att läget är något högre än resten av dalen. Ingen vattenskadad whisky, således, vilket ju är tur!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *