Mässa, Linköping Whiskyexpo

Då var det dags att inleda vårens sejour av mässor, med den renodlade whiskymässan Linköping Whiskyexpo, idag fredag 31/1 och imorgon lördag 1/2. Det lär skall finnas biljetter till fredagskvällens period och i viss mån till den tidigare perioden imorgon lördag.

Vi kommer att erbjuda god diskussion och provsmakning av vår första buteljering ”Primör” och av vår gin ”Strane” samt dessutom av två stycken fatprover från 30-liters fat (Sherry respektive refill, båda europeisk skogsek). Utmärkt smak och stark karaktär i skön förening är vad vi står för!

Välkommen förbi oss för ett smakprov eller två!

You may also like...

4 Responses

 1. Gerry Andersson skriver:

  Hej !
  Jag måste börja med att ni var dom bästa på bemötande och att presentera eran produkt, på dom montrar jag gick på. Och sen så får jag inte glömma eran goda Whisky som ni ska lansera i mars. Det var jag som beundrade erat barskåp i ek.
  Mvh Gerry

 2. Mikael Blom skriver:

  Då man inte kunde närvara i Linköping i år kände jag mig ändå manad att testa Primör. Således blev det en sväng förbi Bishop Plaza Göteborg tillsammans med några andra väl kända ansikten.

  Vill bara kort säga att Primör var en MYCKET trevlig upplevelse och det bådar gott inför framtiden. Rekommenderar alla som läser detta att prova.

  /Blom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *