En mässas efterbörd

Tja, det låter kanske inte så roligt, men det är en verklighet och relativt väl beskrivet på det sättet. Efter en mässa är det nämligen en del jobb som återstår, vilket kanske inte är uppenbart för alla. Vi har räknande av kuponger (många), redovisning på mässan och i bokföringen, demontering av disk och vepor m.m. samt med fördel placering av detta i logisk ordning inför nästa mässa, kontakter med alla som förklarat att de vill ha kontakt, notering av vilka som reserverat fat, uppskattning av åtgång av whisky (och gin!), resa hemåt och sedan minst en dags allmänt pustande för att stuva in det hela på lämpligt ort och ställe och att vila sig en smula. Urtrist? Ja, delvis. Men delvis riktigt kul.

Nåväl, det mer specifika som jag tänkte nämna i just det här blogginlägget var att vi verkar ha sålt ungefär 440 stycken provsmakningar av vår whisky och vår gin. Givet att i stort sett alla var klart positiva och några utan omsvep utnämnde både vår whisky, Primör, och vår gin, Strane, till mässans bästa upplevelse…så var ju detta alldeles utmärkt. Vi har alltså skaffat oss över 400 nya vänner från Linköping Whiskyexpo 2014 och för det är vi väldigt glada! (En del kom tillbaka och tog om, därav antalet.)

Samtidigt pågick för övrigt även Whisky Meet i Bergen, Norge, där besökarna mottog Primör med glada tillrop. Detta ackompanjerat även av de båda kunniga herrarna Dave Brooms och Charles MacLeans stora intresse för och allmänna lovord om Primör och de fatprover som också fanns. Ännu fler vänner här, således.

En lyckad helg – och allt är väl ordnat och laddat för nästa mässa!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *