Smögen ”Primör” på vift

Under veckan som var har de flesta av de som beställde vår första buteljering, Smögen ”Primör”, kunnat hämta ut dem på Systembolag runtom i landet. De resterande flaskorna från webbsläppet kommer ut via Systembolaget på annat sätt, troligen på hyllorna i de allra största butikerna (mer info kommer så snart vi fått den bekräftad). Men under tiden så har alltså ett antal flaskor släppts fria och hamnat hos sina nya ägare. De som har provat har gett oss positiva till fantastiskt positiva kommentarer och det är väldigt roligt för oss, samtidigt som det visar att vår satsning varit på det hela taget riktig. Alla kan inte gilla vår kraftfulla karaktär – men de som gör det gör det desto mer!

Nu ser vi gärna mer input från Er, kära Primör-ägare (och Primör-älskare som provat)! Dina kommentarer, kanske bilder av en provning eller flaskan/glaset på ett ”bra ställe” i största allmänhet. Skicka oss vad ni har!

Alla resor har en början. För Primör är det rätt naturligt att börja vid Smögenbron, blickande ut över Smögen, västerut…Primör vid Smögenbron, 140320

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *