Öppet under sommaren 2014

Vi har under sommaren 2014 öppet för visningar onsdag-lördag varje vecka från den 2 juli till den 16 augusti, kl 15:30 och kl 17:00. En visning tar ca en timme, kostar 100 kr/person och möjlighet till provsmakning av vår whisky och gin i samband med visningen finns. Visningen går igenom hela vår process för att tillverka råsprit och sedan låta den mogna till färdig whisky.

Grupper större än en handfull personer bör boka plats. Särskilt på lördagar kl 15:30 är det klokt att höra sig för om hur bokad visningen är, då det blir fullt vid ca 25 personer.

Notera att vi inte tar kort, utan att kontant betalning av visning, smakprover, böcker, whiskyprovarglas och kläder gäller.

Utöver visningar har vi också några tillfällen för whiskyskola under sommaren och är du intresserad bör du snarast höra av dig med intresseanmälan för detta! Se vidare hemsidan för ytterligare info om whiskyskolan.

Välkomna!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *