4 år

För fyra år sedan idag, d.v.s. den 20 augusti 2010, fyllde vi vårt första fat med råsprit här på Smögen Whisky. I och för sig kan det sägas ha varit ett större steg förra året, när det fatet ”fyllde whisky” i och med treårsdagen, men vi har nu ännu ett år under bältet och dessutom med såväl den första buteljeringen av whisky – Smögen ”Primör” – som vår karaktärsfulla London Dry Gin – ”Strane” – ute i två versioner. Dessutom har vi märkt att fler är intresserade av att reservera egna fat på 30 eller 50 liter hos oss och överlag har det vi gjort bemötts med inte bara vänlighet utan direkta lovord. Vi skall se till att det kommer att finnas anledning för mer sådant, liksom vi skall se till att förtjäna den tilltro och uppskattning som visas oss.

Det är en dag som denna särskilt roligt att vara verksam med det vi gör.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *