Snabba ryck!

Idag torsdagen den 27 augusti kl 10:00 släppte Systembolaget, via sin hemsida, vår andra och senaste buteljering av en Single Cask (nr 7/2011, Sauternesfat). Man kan diskutera kalibreringen av klockorna, men klart var i alla fall att samtliga 273 flaskor som Systembolaget köpt av oss tog slut på under 2 sekunder. Det är mycket glädjande med detta stora intresse för vår fina whisky och vi siktar nu framåt mot en gedigen höstsäsong, där vi även släpper de avslutande två buteljeringarna i serien Sherry Project 1, nämligen Sherry Project 1:3 den 1 oktober (540 st) och Sherry Project 1:4 (600+) den 19 november, båda genom Systembolagets s.k. webbsläpp, precis som Single Casken idag.

Stort tack och grattis till alla som bokat och köpt buteljeringen!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *