Provning, Islay (Feis Ile 2017)

Ett tips till de av er som kommer att vara på Feis Ile (Islay Whisky Festival) i slutet av maj och början av juni i år: riktigt intressant provning med Jim McEwan och oberoende buteljeraren Hunter Laing & Co den 30 maj och/eller 1 juni, för att fira starten av byggnationen av nya Ardnahoe distillery, som kommer att ligga mellan Caol Ila och Bunnahabhain, på öns nordöstra sida. Sex särskilt utvalda fat och ett par timmar med Jims minnesvärda historier och även tankar om den whisky som Ardnahoe kommer att producera. Jag (Pär) kommer att vara där bl.a. den 1 juni, för att hjälpa till och för att träffa er som också är där. Väl mött!

För mer info och köp av biljetter, se länk här: https://billetto.co.uk/en/users/hunter-laing-co-ltd

De sex buteljeringarna, av runt 30 år gamla Ardbeg, Bowmore, Bunnahabhain, Caol Ila, Laphroaig och Port Ellen, kommer att finnas att köpa i en tillfällig shop på ön under festivalen. Synnerligen hög kvalitet utlovas…

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *